fredag 10 februari 2017

Adams vecka hittills i bilder

Efter stafetten i lördags åkte vi tillbaka till Mora, men inte ensamma.. Oskar följde med oss för att se hur glamouröst vi bor! ;-) Eftersom vi har ett kombinerat sov- och vardagsrum och så bodde vi alla i samma rum. Dock fick Oskar ligga på golvet. ;-) (på liggunderlag). 

Tillsammans hann vi med några riktigt fina pass! Bilder Oskar Henriksson

Vi körde distanspass i Grönklitt i söndags

Testade Orsa Ski Marathon banan

I måndags följde följde Oskar med på en löptur mot
Adams jobb

Provade släntracet. Godkänd av Oskar! :)

Oskar fick vänta på skidåkaren

Brant

I onsdags tog vi en morgonjogg ut på sjön

Sprang till en ö

Kastade lite is

Försöker cykla till jobbet ibland iaf! :)

För ca två veckor sedan skadade jag ryggen igen när jag körde marklyft på gymmet. Orkar inte med en lång rehabiliteringsperiod igen! :( Det känns dock inte lika farligt som sist. Strålar inte fullt så mycket ner i benet och jag kan träna utan besvär. Jag har tagit tag i det direkt denna gången i alla fall och gått till en naprapat jag fått rekommenderad av flera jag känner! Anders Rahm.  

Lägg märke till att höger rumphalva är större än vänster.
Intressant!

Det var ett mycket intressant och lärorikt besök som tog två timmar istället för en! Det känns som att Anders verkligen tyckte det var intressant och spännande att identifiera vad problemet är. Känns bra och seriöst. Ska dit på återbesök nästa vecka. 

Imorgon är det Orsa Ski Marathon. Vi är båda seedade till 0-ledet så vi slipper vara där överdrivet tidigt för att lägga ut skidor. Såååå skönt! Känner mig peppad och sugen på att köra långlopp igen efter att det gick bra för några veckor sedan på Moraloppet. :)Återkommer efter loppet någon gång!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar