söndag 14 december 2014

Tävla om rullskidor från Elpex!

Ojojoj, det är redan den tredje advent!

Det betyder att vi ska presentera den lyckliga vinnaren av ett par Salomon Spikecross och att det är dags för en ny tävling!

Det vinnande rimmet lyder: 
"Med vintern kommer snö och is,
för löpare det kan bli kris
Men med grepp som bästa vinterdäck,
och känslan att de sitter som ett smäck
Då klaras turen av så lätt,
du springer på ett säkert sätt
Så var nu ingen idiot,
utan sätt dessa på din fot!"

Grattis till vinnaren och tack alla ni andra som rimmat! Vi hade en tuff match att utse en vinnare och tog faktiskt till och med hjälp av en opartisk jury i form av Fias mamma för att avgöra tävlingen.

På tisdag åker vi ner till Skåne och byter skidåkning på snö mot rullskidåkning under julen. I år har vi trots den skrala snötillgången i Mora kört mer längdskidor den här tiden än någonsin men vi vet att det är många som får kämpa på med barmarksträning under vintern.

Nu ger vi er chansen att kunna barmarksträna på bästa sätt!

Tredje ljuset och tredje priset i vår tävling

I samarbete med Elpex har vi det stora nöjet att få presentera den sista "hjulklappen" i vår julkalender: Ett par Elpex Evolution V eller X!

Svart för åkare upp till 90 kg
Rosa för åkare upp till 70 kg

Det är en sagolikt skön rullskida som är konstruerad för att tar upp vibrationer och stötar från underlaget på bästa sätt. Har du redan ett par har du chansen att vinna ett par till! ;-) (Läs gärna Adams inlägg om fördelarna med att träna på rullskidor med olika rullmotstånd...)

Allt ni behöver göra för att ha chans att vinna ett par är att knåpa ihop ett julklappsrim och skicka det till jul@fiaochadam.se senast 15:00 den 20:e december! Skriv "julrim" i ämnesraden och glöm inte ange namn, adress, skostorlek, bindningsystem (rottefella eller SNS) och om du vill ha Elpex Evolution V eller X om du vinner.


I samarbete med Elpex:Elpex är ett av världens ledande varumärken inom tillverkning av rullskidor och Wasa 610 är den mest sålda klassiska rullskidan sedan 1987. Utveckling, innovation och kvalité är ledord inom företaget. Samarbete med svenska skideliten och närliggande företag har gjort Elpex till vad det är idag. Elpex levererar produkter med kvalité som de är kända för till konkurrenskraftiga priser samtidigt som de aktivt verkar för att minska miljöpåverkan. www.elpex.se

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar