tisdag 2 april 2013

Gemensamt rullskidpass

Igår hade jag ett smärre mentalt sammanbrott som lustigt nog råkade sammanfalla med 1 april. Men ni kan vara lugna; idag är alla planer om Zumba-karriären som bortblåsta och Vasaloppet 2014 tillbaka i fokus.

Igår eftermiddag hade vi uppstart med klubben. Först körde vi ett gemensamt långpass och sen käkade vi tillsammans hemma hos Anna. Jag och Gustaf körde en liten extrasväng innan träningen och fick ihop nästan 36 km på drygt 2 h. Med en snittfart på nästan 17 km/h förutom vätskepauser var det ett rätt högt tempo hela passet. Som kalvar på grönbete! :)


Gårdagens runda

Rullskidåkare börjar samlas på parkeringen vid Vipeholm

Jag har varit lite mer tillåtande med "mellanmjölkspass" sen Vasan och mest haft fokus på att ha kul och komma igång med träningen igen. Det här var det längsta passet jag kört senaste månaden och det var riktigt kul med klubbträning igen. Det ska bli skönt att få in rutinerna med måndags- och onsdagspass igen. De passen är en bra bas i träningsveckorna och roliga och lätta att komma ut på.

Efter träningen käkade vi hemma hos Anna som hade fixat en grym buffé. Det var kul att sitta ner och prata om säsongen som gått och allt som händer framöver.

Förra veckan höll vi igång träningen bättre än på länge. Vi tränade visserligen något alla dagar utom i tisdags men det var korta pass och inte mer än ett pass per dag. Träningsveckan landade på lite drygt sju timmar. Det känns bra att börja få in lite rutin i träningen igen och ställa om kroppen från all vila.

Träningssuget har växt till sig rejält under vilan och det känns skönt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar