onsdag 20 mars 2013

Anmäld till Vasaloppet 2014

Jodå, både jag och Gustaf fick en plats i år! Tack vare att Håkan påminde oss kvällen innan hade vi ställt klockan och surfade in på vasaloppet.se strax innan 8.00 i söndags. Det kändes lite onödigt men vi ville inte chansa. Mindre än en kvart senare var platserna slut! Jäklar.

från www.vasaloppet.se

Det nya systemet som gör att man bara behöver anmäla sig med namn och mailadress i första steget gör dock att alla som anmält sig säkert inte kommer att fullfölja och bekräfta och betala. Lite dumt men antagligen hade deras system klappat ihop om alla skulle fylla i alla uppgifter och betala samtidigt. Idag kom i alla fall mail med kod för bekräftelse och betalning av startplatsen. Utöver Vasaloppet kommer jag åka Tjejvasan och Gustaf Kortvasan.

Nu börjar den nya resan:
Mot Vasaloppet 2014!

Däremellan kommer en lång, härlig rullskidsäsong.
Fast efter nattens extremt onödiga snöfall får rullskidorna tyvärr vila ett tag till i förrådet...


2 kommentarer :

 1. Hej! Kul att ni är anmälda, det är jag också. Ser fram emot att följa er resa i år igen. Kom in lite sent på din blogg så jag missade rullskidedelen, hoppas att du kommer skriva om det i år också.

  Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fredrik! Kul att du också fick tag på en plats! Jag kan garantera dig att det kommer bli mycket skrivet om rullskidträningen i år. :) 1 april drar klubbträningen igång och sen blir det fullt ös på rullskidorna! Kommer snart ett inlägg om planerna för våren...

   Radera