torsdag 6 december 2012

Tävlingsdräkten har kommit!

Idag har det varit klubbkväll hos Håkan och Lotta på Huselius Skidsport. Eftersom jag inte vill smitta ner hela klubben innan nästa veckas läger stannade jag hemma och surade istället. (Jag har mina aningar om att jag råkat ut för en lightversion av vinterkräksjuka minus kräk och vill inte riskera att fler blir sjuka i så fall...) Men inget ont som inte har något gott med sig. Lägenheten är städad och tvättkorgen är tom för en gångs skull. =)

Klubbens beställning av kläder från Trimtex hade passande nog kommit lite tidigare än vi vågat hoppas på så det var utdelning till alla som beställt i kväll. Gustaf var där och såg till att jag fick hem alla mina kläder också.

Åh, jag har suttit och väntat som ett barn på julafton!
Så spännande! =)

Fashion Show Winter 2012 feat Fia och Gösta:

Tävlingsdräkten
(Gösta undrar varför ett ben
är gult och ett rött.)

Dunjacka och pannband

Tävlingsdräkt och överdragsväst
(Nu har Gösta börjat tröttna på tramset)

Överdragsjacka och byxor


Och så lite spex på det

Nu e de bar å åk! =)

6 kommentarer :

 1. Snyggt. Fina klubbkläder gör susen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas på att kapa minst en timme på Vasaloppet nu! ;-)

   Radera
 2. Dom kläderna får jag kanske se om en vecka på Långberget;)

  SvaraRadera
 3. Den kombon gjorde sig riktigt bra, men sen är jag ju en sucker för rött;)

  SvaraRadera