onsdag 5 december 2012

Blä och blö + snö

Sen igår eftermiddag har jag varit riktigt risig. Illamående, varm och sjukligt trött. Yr och ont i huvudet. Men inga som helst förkylningssymptom. Kändes snarare som när jag åt en dålig paranöt en gång för några år sen och mådde dåligt som tusan en natt. Det skumma är dock att jag inte kan komma på något konstigt jag ätit (som inte Gustaf också ätit).

I morse fick jag i mig en halv tallrik gröt innan jag gick och la mig igen. Sen gjorde jag ett par försök att gå upp men mådde illa innan jag hann ta mig för något. Det enda jag kunnat äta under dagen var en apelsin, en halv rostad macka och en halv banan.

En liten lagom lätt förkylning som gör att man med gott samvete kan stanna hemma och julfixa lite hade inte varit helt fel. Däckad i sängen ett dygn = hur fel som helst.

Nu på kvällen har jag i alla fall fått i mig mat och mår betydligt bättre och hoppas att en natts sömn kommer att få mig tillbaka på banan igen!

Igår morse, innan det här lilla onödiga avbrottet, körde jag ett pass på gymmet. Planen var att köra intervaller på kvällen (när jag istället låg och kved under filten på soffan...;-)) så jag körde ett benpass på morgonen. Mest ben i alla fall. Kompletterade med rehabövningarna för axel/armbåge och mage/rygg. Och så några chins och pullups på det.

Nu har ju snön hittat till Skåne också! =) I söndags var jag ute och lufsade i snön på favoritrundan hemma hos mina föräldrar. Vanliga löparskor var ingen hit och passet slutade med att jag ömsom gick och ömsom sprang hemåt när knäet började protestera. Väldigt synd för förutom knästrulet och halkan hade det kunnat vara ett helt underbart pass. Det var som att springa i en saga på de små skogsvägarna i vinterlandskapet. Helt stilla och så fint.

På väg till gymmet igår

I lördags bakade jag pepparkakor

Vinterjackan är framplockad

Idag har Gustaf varit ute på säsongens första skidpass i Skåne. Klubbträningen var förlagd till Kungsmarkens golfbana utanför i Lund och en liten tapper skara var där och kämpade mot infrysning och kyla.

Nu håller jag alla tummar och tår att jag mår bra imorgon och att vi får riktigt fina förhållande och hinner åka några mil skidor innan nästa veckas läger! =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar