söndag 19 oktober 2014

Helg i Mora

Helg i Mora är i stort sett som vilken dag som helst i Mora. De stora skillnaderna är att vi måste fixa frukost, lunch och kvällsmat själv och att vi inte har någon som skjutsar omkring oss och berättar vad vi ska göra...;-) Ingen måndagsångest här inte! :)

Det är dock skönt att kunna sova ut på morgonen utan att behöva tänka på att hinna till frukosten, äta egen lyxfrulle och laga mat, dricka goda drycker och pyssla med lite grejer som vi inte hinner/orkar i veckorna. Och kanske tom INTE gå och lägga sig vid tiotiden som det annars oftast blir i veckorna här på äldreboendet. ;-)

I lördags gjorde vi en mumsig köttfärspaj

I går körde vi ett distanspass runt Orsa sjön tillsammans med våra klasskamrater Lena, Frida, Martin och Agnes. Rundan var superfin och vi hade en jäkla tur med vädret så det blev en njutbar tur på 47 km och 3:15. Adam körde på fyror och Fia på treor och rundan var ganska kuperad på sina ställen så vi passade på att aktivera våra stackars ben lite också som omväxling. ;-)

Vätskestopp på vägen runt Orsa sjön

Efter rundan tog vi en "återställare"
innan dusch och matlagning...

I morgon ska vi köra teknikpass på band med Minatti på eftermiddagen så vi passade på att "tjuvträna" lite på bandet idag. Vi turades om att stå redo att trycka på "nödstopp"-knappen och filma varandra. Det var skönt att köra lite ensamma i lugn och ro och vi testade olika hastigheter och lutningar och försökte få lite "flow" i bandåkningen. Det var ett stort fall framåt sen senast för oss båda men det är verkligen inte lätt att få till tekniken och kunna slappna av på bandet när man inte själv styr över hastigheten.
På eftermiddagen körde vi styrka och passade på att testa Adams "Johan Olsson-moddning" av skolans SkiErg.

Funkade finfint hälsar Fia
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar