torsdag 17 maj 2012

Slö och slapp men stark

Ojoj vilken slapp dag vi har haft idag. Efter att vi ätit en sen frukost med nybakt bröd från Lunds stenugnsbageri har Gustaf suttit klistrad vid sin dator större delen av dagen. Jag och Gösta somnade på soffan till det meditativa musklickandet och ljudet av fläktarna som gick på högvarv. Ute har alla möjliga väder avlöst varandra: ösregn, blåst och hagelskurar så utomhusträning kändes inte så lockande.  

Jag har varit väldigt trött idag och har haft lite "på väg att bli sjuk"-känningar så jag accepterade tröttheten och fann mig tillrätta på soffan till Göstas belåtenhet. Efter att vi hade fått i oss en supersen lunch (omelett) packade vi ihop oss och gick till gymmet. De stängde redan 5 idag så det blev inte tid till några intervaller utan vi körde ett rent styrkepass.

Jag var mör i kroppen efter gårdagens stakning på tröga hjul men det kändes ändå bra när vi väl kom igång. Särskilt pullover kändes riktigt bra och jag höjde till 20 kg (4x6 st). Kändes oväntat lätt det med men jag ska försöka skynda långsamt så att kroppen hänger med. Tar det lite lugnt med chins och dips också för att inte fresta på axeln men de jag körde kändes bra och mer kontrollerade än någonsin. Körde som vanligt ett antal olika rotatorcuff-övningar och omvända flies också för axelns skull.  

18 blev 20 idag

Dips

Maskin för omvända flies

Omvända flies in action

Nu ska vi äta lite god mat för att fira vår lediga torsdag. Räkor, avokodo, sallad, baguette och Gustafs goda aioli står på menyn.

Ha en riktigt härlig långhelg på er!

1 kommentar :

  1. Jag gillar omvända flies, för de stora kubformade bjässarna på gymmet (inte för att det finns så många såna på mitt gym med rosa fondvägg) hoppar alltid över den vilket gör det till enda maskinen en (relativ) sillmjölke som jag kan out-muscle dem ;)
    Lång, eller jag menar god, helg på dig själv!

    /Andreas

    SvaraRadera