onsdag 9 maj 2012

Fashion-Fia strikes again

Nä, så värst mycket "fashion" är jag just inte. Jag stretar på i mina gamla sunkiga träningskläder men nu skriker min garderob verkligen efter nya träningskläder. Så idag passade jag på att uppdatera garderoben lite. Nya långtights stod på inköpslistan och jag hade sneglat på ett linne på Runners Store som såg schysst ut som jag passade på att prova. Det var varken rosa eller lila och satt som en smäck! Dessutom matchar det ju mina nya skor! ;-) Me like!

Linne från Newline

Långtightsen blev ett par "Supernova" från Adidas. Sköna och snygga till ett vettigt pris. 

Adidas-tightsen

Tightsen invigde jag med ett intervallpass på rullskidor med klubben idag. Vi körde långa backintervaller. Jag hade för ovanlighetens skull lite ångest innan intervallerna men när vi väl kom igång var det så kul som bara intervaller kan vara! ;-) Intervallerna var drygt 6 min och 1,7 km långa. På andra intervallen blev jag lite lätt hetsad/jagad och var inte långt från maxpuls...Tänk vad lite träningssällskap kan göra! =) Jag körde på 2:or idag eftersom jag (läs Gustaf) inte hunnit justera mina 3:or som drar snett som tusan. Får fixa det till helgen. Det kändes lätt på 2:or och blev mycket stakning och bara lite frånskjut på de brantaste partierna. Passet landade på lite drygt 25 km och 1:43. Ett riktigt bra intervallpass! 

Nu längtar jag till morgondagens banlöpning. 
Fan vad kul det är att träna! =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar