tisdag 14 juni 2011

Summering av veckan

Det var ett tag sen jag skrev sist, men det betyder INTE att jag har slappat och inte tränat utan snarare tvärt om. Lyckades bryta ihop och komma igen och har haft en ganska bra träningsvecka efter mitt misslyckade löppass. 558 minuter träning förra veckan fördelat på lite löpning, klassiska rullskidor och en hel del skate.

Det enda dåliga med förra veckans träning var att jag fick avbryta mitt sista löppass efter 25 minuter eftersom mitt lår värkte. Kunde knappt gå hem ens. =( Fortfarande men efter banlöpningen med spikskor alltså. Hoppas verkligen att jag kan springa på denna veckan.

I söndags kväll körde jag och Gustaf nästan 3,9 mil skate i ett härligt somrigt Skåne. Jag övade en hel del på att köra benskate utan stavar för att försöka få rätt på tyngdöverföringen och det gick bättre och bättre under passet trots att jag blev tröttare och tröttare. =) Gustaf kom med flera bra tips och jag körde och försökte härma honom. Vi kombinerade även nytta med nöje och passade på att stanna och titta på två hus som vi sett på Hemnet på vägen. Det ena var för fult och det andra för dyrt, så det är bara att leta vidare. Innan Torna Hällestad mötte vi Peter Frodin som var ute och rastade sin fina tempocykel och vi stannade och pratade lite med honom innan vi körde hemåt.

Det blev ett alldeles underbart slut på en bra träningsvecka helt enkelt!

I går var det dock lite segt. Måndagsträningen med klubben är ju också distans och det blev en lika lång runda till. Jag tog det rätt lugnt för jag visste att det skulle bli tufft. Det gick bättre än förväntat i början men sen tog energin slut och Snickersen som skulle varit min räddare i nöden låg kvar i bilen. Så det var bara att bita ihop och försöka ta sig hem. Och tänka sig. Det gick! ;-) Hade dock ont i ryggen när det gick uppför och sista lååånga backen upp mot Skryllegården var jag så himla trött att jag bara ville sätta mig i ett dike.
Snickersen smakade finfint när vi kom tillbaka till bilen! =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar