fredag 3 juni 2011

En härlig vecka

Jag har haft en riktigt härlig träningsvecka så här långt! Det är sommar i Skåne nu! Det rullar finfint och stavfästet är kanon...=) Igår var det banlöpning med klubben. Eftersom det var helgdag började vi redan halv elva. Vi körde 12x400 m. Min grupp låg på ca 90s/400m med 45s vila. Det var mitt första pass för säsongen med spikskor. Jag fick låna ett par av Gustafs gamla skor. Det är riktigt smidigt att vi har samma skostorlek måste jag säga...;-) Jag fick inte riktigt rätt på löpsteget men annars kändes det härligt lätt. Vaderna var dock helt förstörda efter passet...=) Hade tänkt köra ett pass på eftermiddagen också men var riktigt trött efter förmiddagen så det fick räcka. När vi kör som vanlig på kvällstid behöver man ju inte göra så mycket vettigt efter passet och det är nog bättre så...=)

Idag körde jag ett lugnt skatepass på förmiddagen när Gustaf jobbade. Det är första passet som jag upplevt ett "flow" i åkningen. Hade inte så ont i benen som jag brukar heller. Så det går åt rätt håll! Blev en riktigt skön runda på 2,6 mil. Skate känns verkligen sommar! Efter lunch hämtade jag och Gösta (vår franska bulldog) Gustaf på jobbet och så körde vi ut till Skrylle och gick en sväng med Gösta och fikade i det fina vädret. Tillbaka hemma var jag supertrött. Landade på soffan och var knappt mottaglig när Gustaf gjorde klart att han skulle ge sig ut på ett klassiskt pass. Men jag lyckades rycka upp mig och få dåligt samvete för att jag bara låg och slöade och packade ihop mig och körde ut för att möta upp honom. Blev en kort runda på 2 mil för min del men det kändes alldeles lagom. Har en finfin cykelbyx-bränna nu! =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar