söndag 26 juni 2011

Träning, midsommarfirande och träning

Efter en bra träningsvecka väntade ett minst lika bra midsommarfirande. Har märkt att jag har svårt att se fester som något enbart positivt nuförtiden. Fester tar dyrbar träningstid. Både innan, under och efter. Fast midsommar är midsommar, härliga vänner och god mat vill man inte vara utan och det var ju trots allt dax för lite vila.

Snaps är överskattat, men Mojitos slank det ner ett par för många. Fast jag "fuskade" och blandade lite alkoholfria drinkar emellanåt. Som varannan vatten fast inte riktigt..=)

Jag mådde trots allt rätt bra dan efter. Eller ja. Vi sov bort hela lördagen och avslutade kvällen med att trycka i oss pizza, läsk och popcorn.

I bakfylledimmans ångest gav vi oss ut på ett långpass idag. Skate, skate, skate.
Först ren teknikträning och sen distans. Dryga 3 timmar och 4,5 mil lyckades vi skrapa ihop. Kändes att man inte var på topp men det var inte så farligt som väntat ändå.

Höll ju på att glömma; Gustaf har idag, den 26/6 2011 deklarerat att han "aldrig mer ska dricka alkohol". För min del nöjer jag mig med att säga att det kommer att dröja ett bra tag....

Skål!3 kommentarer :

 1. Spanar in via Funbeat. Kul med rullskidor karriär. Hade velat testa pa det nagon gang.

  SvaraRadera
 2. Bra och intressant blogg! Roligt med tjejer som satsar på rullskidor!

  Snacka om utveckling i Vasaloppet! Man får nog passa sig nästa år! :)

  Kör hårt!

  SvaraRadera
 3. Pernilla: Du borde helt klart testa. Det är superkul! =) Jag vet inte var du bor men vår klubb har "prova-på" dagar några gånger om året där man får låna utrustning och får lite hjälp att komma igång. Finns säkert nån klubb nära dig där du kan få testa om du inte känner nån att låna utrustning av! Do it! =)

  Håkan: Tack! Jag ska hålla koll på dig så jag vet vad jag ska jaga...;-)

  SvaraRadera