onsdag 26 april 2017

Vintern håller i sig!

Förra onsdagen kom vi tillbaka till Bonäs efter vår korta vistelse i Skåne. Under tiden vi var borta hade det kommit en hel del snö i Grönklitt vilket vi såklart inte klagar över. ;-) April är verkligen en underbar månad när man bor nära Grönklitt.

Från fredagens skejtpass

Från Kallbolsrundan i söndags. 

I måndags tog jag (Adam) en morgonjogg ner mot sjön. För att hitta ner till sjön från vårt hus är man tvungen att korsa en åker och trixa in sig på en gammal skogsväg. (Tog några gånger innan vi faktiskt hittade en väg ner.) Väl nere var det en lite ovanlig syn. Väldigt lågt vatten i sjön så man kunde springa på stranden som inte brukar vara där. Mycket fint var det i alla fall!

I går stormade det rejält, sjuk blåst under natten, trodde vårt lilla hus skulle blåsa bort nästan. Jag hade också fastdag och provade på att träna lite lätt. Jag har testat s.k 24 timmars fasta några gånger. Syftet är att förbättra fettförbränningen och att låta kroppen vila från mat. Löpturen som var drygt en timme gick bra men resten av dagen var lite dryg. Det känns helt klart att man inte har lika mycket energi som vanligt men jag känner mig aldrig yr eller så. Läs mer om det på Coltings blogg här.

Väldigt varierande väder...

Det är så lyxigt att bara ha 20 min till Grönklitt :)

Idag har jag varit ledig. Gick upp i tid och stack till Grönklitt och njöt av solen och de nypistade spåren. Träffade Måns Sunesson efter halva passet. Kul med lite sällskap på distanspassen. Blev drygt 3 timmar klassisk åkning. Eftersom det kommit en del nysnö i veckan blev det ett brutalt sugföre när solen värmt på lite. Skönt med bra fäste i alla fall!

På eftermiddagen åkte jag och hämtade Fia när hon slutat jobba. Släntracet var planen så att även hon skulle få rasta sig idag. Vi sprang i alla backar och tog det lugnt på platten. Känns bra i benen vill jag lova! :)

Hmm... Hur hamnade den här Max-reklamen i motionspåret?

Rullskidorna kommer få vänta tills det inte finns en enda snöflinga kvar i Grönklitt! ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar