söndag 30 november 2014

Fia och Adams julkalender 2014 - 1:a advent

Nu är julen snart här och vi tänkte räkna ner till julafton tillsammans med er här på bloggen. För två år sen gjorde Fia en väldigt ambitiös (h)julkalender med presentationer av skidåkare varje advent. I år kommer vi ha en annan typ av julkalender där vi lägger upp ett nytt inlägg/lucka varje dag. Vissa dagar kanske blir mer intressanta än andra och vissa kanske kan gynna er mer än andra... ;-)

Vad luckorna kommer innehålla kommer vi såklart inte avslöja men det vi kan säga är att vi varje vecka fram till sista advent kommer att ha en tävling i samarbete med Huselius Skidsport, Salomon och Elpex där ni kan vinna en riktigt fin julklapp. Varje tävling kommer att vara en rimtävling. Den som kommer med det bästa julklappsrimmet vinner helt enkelt. Priset presenterar vi på advent en vecka innan så att ni har god tid på er att rimma!Idag är det ju första advent vilket betyder att vi har en första julklapp att presentera. 
Nu är ju vintersäsongen i full igång så vi tyckte det skulle passa bra att värma upp julkalendern med ett vallajärn från Rex. Det här järnet har vi själva precis uppgraderat prylsamlingen med eftersom vi behövde ett järn som funkar för att valla pulver. Ett pulverjärn måste kunna bli tillräckligt varmt och hålla en stabil temperatur för att inte riskera att bränna belagen.  


Rex vallajärn


Tävlingsreglerna är enkla: 
Kom på det bästa rimmet till det här grymma vallajärnet.
Skicka in tävlingsbidraget till jul@fiaochadam.se senast 15:00 lördagen den 6/12 .
Skriv "julrim" i ämnesraden och glöm inte uppge ditt namn och adressen som du vill att ev. pris ska skickas till.

I samarbete med:Huselius Skidsport är Skånes mest välsorterade skidbutik med webbshop på www.huseliusskidsport.se och fysisk butik på Dalbyvägen 24 i Lund. Håkan Huselius tävlar själv framgångsrikt i rullskidor och skidor och hans fru Lotta är en duktig långdistanslöpare. Paret driver även "rullskidspecialisten.se" och "trailrunspecialisten.se". I butiken finns en skiselector för utprovning av skidor och ett imponerande utbud av träningskläder och skidutrustning.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar