onsdag 13 augusti 2014

Alliansloppet och snart flytt till Mora

Nu är det sista rycket i Skåne. Det är mycket som ska hinna ordnas innan vi flyttar nästa torsdag! Flytten sammanfaller med Alliansloppet så första anhalt med (delar av) flyttlasset blir Trollhättan innan vi kör vidare till Mora nästa söndag.

På torsdag är det Allianssprint och på lördag går årets stora rullskidtävling Alliansloppet av stapeln. Loppet är seedningsgrundande för Vasaloppet och det är en grymt kul och bra arrangerad rullskidtävling. Världens största om vi inte har fel för oss och startfältet är massivt på både dam- och herrsidan. Men tävlingen har inte bara spets utan även bredd och är fulltecknad sen några dagar tillbaka efter att taket på 1000 deltagare nåtts.

Vi har inte hunnit skriva något om vår sista dag i Idre men passar på att i alla fall lägga upp några bilder från de sista passen.

På söndagen testade vi den finfina rullskidbanan
Tröga hjul och bara stakning.
Det tog!

På eftermiddagen försökte vi skrapa ihop lite A3-tid
med stavlöpning uppför slalombackarna...

...sen avslutade vi passet med lite benstyrketräning
uppför en svart backe nära stugan...


Vi firade vår 8-månadersdag med
renpizza och minigolf

Vi passerade Mora på vägen hem från Idre och passade på att stanna till och äta en hamburgare i vår blivande hemort. Det kändes verkligen helskumt att vi kommer att bo där om mindre än två veckor.


Där borta i regnet skymtar Vasaloppsmålet

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar