torsdag 5 september 2013

Ramsau i oktober

Ja, nu är det äntligen bokat och klart!

Den 17 oktober åker jag, Gustaf, Adam och Oskar från klubben till Ramsau på träningsläger. Först var tanken att vi skulle åka till Mallorca men eftersom vi hade svårt att få med oss någon coach/chaufför satsade vi på Ramsau där vi kan klara oss själva istället. Det känns inte som någon nitlott direkt. :)

Vi kommer att ta färjan Trelleborg - Rostock på kvällen på torsdagen, sova på båten och köra de 9 timmarna från Rostock till Ramsau tidigt på morgonen. Det blir mycket prylar som ska med och vi behöver ändå en bil på plats så att köra ner blev det lättaste och billigaste alternativet.

Vi har bokat boende i Vorberg, några kilometer söder om Ramsau. Vi hittade en stor lägenhet med kök och grejjer (wifi!) i en stuga till ett bra pris så tanken är att vi ska fixa mat själva under veckan. (Jag har stora förhoppningar om Adam och Oskars matlagningskonster. Men som backup råkar jag veta att Gustaf är en fena i köket så det känns tryggt. ;-))

Det blir alltså en riktig budgetresa men det känns galet lyxigt att vi ska få vara där över en vecka. Jag längtar redan!

Jag tänkte lagt in en fin bild till det här inlägget. När jag googlade hittade jag Magnus Ösths fantastiska bilder som är för fina att sno. Finns att se här. 

Ni får hålla tillgodo med Erik Wickström och en ko istället!

Stulen från www.erikwickstrom.se


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar