fredag 13 september 2013

Nya skor och SM imorgon

Idag slutade jag tidigt, stack hem och gick ut en promenad med Gösta och Stina (inte ett äldre pensionärspar utan min och grannens hund) i det vackra vädret. Det har varit några dagar med sådär perfekt sensommarväder den här veckan. Soligt och ganska varmt men frisk höstluft. Åh vad jag gillar hösten när den är på det här humöret!

Efter promenaden körde jag bort till Håkan och Lotta på Huselius Skidport/ Rullskidspecialisten/ Trailrunspecialisten. (Kärt barn har många namn eller hur är det?) Där fick jag tillbaka mina och Gustafs nyservade skidor. (Som var så mögiga när Håkan fick dem att min ena skida antagligen gått långsammare på Hallands pga av allt skit på hjulaxeln. Måste. Lära. Mig. Sköta. Min. Utrustning. (Men det är ju så trist!) Gustafs skidor är pimpade med nya bakhjul. Så har han inte ätit samma sak hela veckan i Finland kanske han kan åka riktigt snabbt i morgon! ;-)

Det här åt Gustaf i tisdags...


Det här ser betydligt godare ut tycker jag.
Lunch på Annas Kök innan Gustaf åkte...

Gustaf har varit på jobb i Finland sen i tisdags och jag har passat på att jobba undan en massa i veckan. (En massa som i att sitta uppe och jobba till två på natten bara för att saker och ting flyter på...) Inte bästa uppladdningen inför helgen kanske men vad gör man.


Gösta gillar också hösten.
Han älskar äpplen och päron och alla promenader den här tiden
går ut på att hitta fallfrukt att mumsa i sig.

Förutom att jag fick tillbaka våra skidor köpte jag liquid till imorgon. (Perfekt att Håkan och Lotta börjat sälja Enervit nu också!) Och så passade jag på att shoppa lite träningsinspiration. Det blev ett par "Icebug acceleritas" och jag hoppas att de ska få mig att hitta bort från asfalt och grus och ut i terrängen. Jag tänker inte ens kommentera färgen på dem. ;-) Snygga var de iaf! Blev inspirerad när jag fick mail om att det blir stavlöpnings-kom igång-pass med klubben på tisdag och nu ser jag ännu mer fram emot det. :) Gillade verkligen mina Icebugs som jag fick i vintras och det ska bli kul att se hur den här modellen funkar.

Nya skor och sovande hund.
Gösta hann tröttna innan jag fick honom att posera som jag ville...

Nu måste jag börja packa ihop mig inför morgondagen. Det är inte start förrän vid två imorgon som tur är men dagen börjar betydligt tidigare än så. Adam ska hämtas, Gösta ska lämnas, vi ska hinna äta lunch på vägen (i alla fall jag och Adam som inte varit på ätarläger i Finland) och helst hinna spana in den fruktade avslutningsbacken innan bussen till starten går 12.30. 

Motståndet i D21 är litet men massivt. Eller vad sägs om Sandra Hansson, Hanna Falk och Annika Löfström? Och så hoppas jag att Majken dyker upp! Riktigt kul och jag är helt ok med att bli sist om jag bara känner att jag fått ut vad jag har och gjort vad jag kan! ;-)

1 kommentar :

  1. Haha alltså jag älskar verkligen Gösta!! Måste få träffa honom någon gång! :-D

    Och om jag lyckas få ihop det sista så vi kan åka så lär du inte behöva oroa dig över att bli sist direkt ;-)

    SvaraRadera