söndag 25 mars 2018

Inget SM men tur med vädret!

Tanken denna helgen var ju att jag (Adam) skulle åkte till Skellefteå och kört en del av SM-tävlingarna. Tyvärr blev det inte så. I tisdags kom ett bakslag på förkylningen jag hade tidigare. Jag började känna smått i halsen under natten och på onsdagen var jag riktigt seg och hängig. Det tråkigaste med att lämna återbud på tävlingarna var att det inte blev någon stafett för klubben. Känns tråkigt att vara den som "sabbar" det. Men finns inte så mycket att göra när man inte är frisk.

Johannes var klubbens representant och gjorde ett
riktigt bra 15 kilometers lopp!

Önskar honom lycka till på 5-milen imorgon!

I torsdags kände jag mig hyfsat pigg och istället för att ta en promenad åkte jag en lugn tur på skjetskidorna innan jobbet. Träffade Victor efter ett tag så vi tog sällskap.

Sccchtek!

Idag åkte vi årets varmaste pass i Grönklitt. Sol och uppkavlade ärmar! Jag känner mig fortfarande lite krasslig så vi åkte tillsammans och njöt idag! :) <3Fia diagonalar fint än trots sin lilla mage!

Snart är skaråkningen här!

I eftermiddags firade vi våffeldagen tillsammans med
Frida och Lena! :)

Vi kommer att testa tygblöjor!

Ett litet loppis fynd! :)

Ett lite större loppis fynd! ;)
Gå eller cykla först?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar