söndag 14 maj 2017

Pulsvecka!

Denna veckan har jag (Adam) tränat mindre i volym men istället lagt fokus på att vara pigg och utvilad på intervallpassen. Tror det kan vara bra ibland, dessutom som får man tid till så mycket annat också! Jag har t.ex fixat en del i trädgården och fått lite ordning i vårt härbre.


Det första intervallpasset körde vi i tisdags då jag var ledig från jobbet. 6 st 400 meters intervaller på bana var ett lagom förstapass på banan. Benen kändes faktiskt helt okej men gud så flåsig jag blev.

På onsdagen vilade jag helt och på torsdagen körde jag ett kombinerat gym och skiergpass. Det var längesen jag använde skiergen och jag blev snabbt påmind om varför: Det är sjuuukt jobbigt och inte särskilt roligt heller... ;-) Ett bra sätt att bli trött snabbt på. 

Fredagen blev vila och bra med träningsvärk från gymmet. Efter jobbet igår drog vi upp till Grönklitt för att se om det överhuvudtaget gick att åka något med. De hade skrivit på hemsidan att de slutat pista men jag hade förhoppningar ändå. Och bara se hur fint det var:Hyfsat varmt också. Temperaturmätaren på stadion
visade 27 grader i solen :)

Förhållandena var bättre än jag förväntat mig. Snön på stadion och spåret till björnbacken var inget vidare men väl i backen var det fint! :) Vi fick till ett riktigt bra intervallpass och fick övat lite extra på lösa förhållanden. 4 st 5.5 min intervaller blev det.

Jag tyckte det gick lite trögt... När jag tittade under skidorna
förstod jag varför... På våren ligger det en del klister i snön.

Idag har jag haft vilo/jobba med kroppen dag. Dagens projekt var att städa ur vårt växthus som var totalt igenvuxet. Det tog ett tag men nu kan vi förhoppningsvis började odla lite. :)

Före

Efter

Kommande vecka ska jag försöka få lite mer träningsvolym, passande nog ser det ut att bli lite (mycket) regn i veckan också...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar