onsdag 1 juli 2015

6 mil stakning

Idag har jag (Adam) kört ett lite längre rullskidpass; Sex mil stakning på treor vilket tog knappt fyra timmar. Det jobbiga med så här lååånga pass är oftast inte belastningen på kroppen utan att tiden ibland går så långsamt. (Jag gillar visserligen att staka men det kan bli lite monotont.) Jag måste mentalt förbereda mig på att jag ska vara ute länge. Försöka få in att när två timmar har gått så är halva passet avklarat, inte hela. Frågan är hur mycket ett sånt här pass ger jämfört med ett på tre timmar. Det känns i alla fall bra efteråt och då och då kan det nog vara med bra att lägga in långa pass för att få nya referenser i träningen. 

Vädret idag var strålande sol och cirka 25 grader varmt så det var självklart att köra utan tröja för att bättra på solbrännan (Jag sket till och med i pulsbältet ;-)).  

På vägen ut mot Torekov

Depåstopp vid halvtid, vattnet hade inte räckt annars
(Fusk egentligen med coca men blev så satans sugen)

Havet och Kullaberg

Dagens runda

2 kommentarer :