söndag 26 april 2015

Skidgångs- och paddlingspremiär

I går var det premiär för det första skidgångspasset för i år. Vi tog bilen till Gesundaberget och körde tre trösklar upp till toppen. Vi missade när klassen körde skidgång i Gesunda i höstas så det första gången för oss. Varje tröskel hade en stigning på 200 m och tog ca 12 minuter, vilket gav oss ungefär 35 minuter A3. Perfekt start på träningssäsongen. :) Efter hand under sommaren är tanken att våra tröskelpass ska bli längre men så här på försäsongen är det bättre att öppna lugnt så att vi slipper onödiga belastningsskador.

Fin utsikt från toppen även när det är lite ruggigt


Idag tog vi kajakerna ut på Siljan. Lite oklart om syftet med passet var själva paddlingen eller att hitta en mysig plats att grilla körv (som de säger i Ack Värmland) på. ;-) Vi paddlade först en stund och sen gick vi i land på en öde ö med vindskydd och tände engångsgrillen. Det var lite kyligt när solen gick i moln men annars var det riktigt skönt. :)

Grillen i vårt lilla vindskydd

Hit ser vi fram emot att återvända när
vattnet är lite mer badvänligt!

Adam sjösätter Fias kajak

Igår fyllde Lena i klassen 22 år och
det firade vi med partybowling!! ;D

I fredags hade vi "Arbeta med kroppen"
(En praktisk kurs på skolan)
Den mest produktiva "lektionen" på tre år enligt Minatti :D

I morgon förmiddag ska vi ge våra längdskidor lite kärlek (läs paraffin) och förbereda dem för en förhoppningsvis inte allt för lång sommarvila. 

Nu blir det fullt fokus på barmarksträning och det känns superkul att komma igång med en ny träningssäsong!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar