onsdag 7 januari 2015

Sen julklapp från Milebreaker

Idag började skolan igen och dagen inleddes med skate på Hemus. De flesta körde distans men jag (Adam) körde intervaller i och med att jag ska tävla i Falun på fredag i 15 km skate, Skandinavisk cup. På söndag är det däremot tävling för oss båda; 10 respektive 5 km fristil i Borlänge. Vi har blivit en aning tävlingsdesperata. Tanken var att köra Norrbärke skimarathon men det blev tyvärr inställt pga snöbrist så nu går vi på även de kortare distanserna. ;-) Vi får hoppas att det kan gynna oss i långloppen också.

Nu är skolan igång igen, väldigt skönt och roligt. Åter igen får vi lagad mat och blir tillsagda vad och vart vi ska träna. ;-) Dock kommer vi inte gå särskilt länge förrän vi ska ner till alperna den 25:e januari och åka Marcialonga i Italien följt av König Ludvig Lauf i Tyskland :-) Två mycket roliga tävlingar som ingår i Swix Ski Classic.

Eftersom det har varit lov så har det inte funnits någon personal på skolan så det var först idag vi kunde hämta ut ett paket som vi fått. Det visade sig vara en julklapp från Milebreaker med lite smått och gott. :-) Uppskattat och det ska bli roligt att prova alla godsaker. Speciellt nyfikna är vi på de nya barsen "Organic Food Bar" som nästan till 100% är raw och utan raffinerat socker. (Våra egna bars som vi gillar är nämligen också det). Nice!

Imorgon är det klassisk testtävling i Hemus. Jag står över och tar det lite lugnare inför helgens tävlingar men sköter Fia sig kanske hon får smaka en bar redan imorgon! :)


Tack så mycket Milebreaker!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar