tisdag 22 juli 2014

All time high i träningsmängd

Adam har tränat på grymt flitigt senaste tiden och toppade igår på 78 timmars träning senaste månaden. Själv var jag väldigt nöjd när jag igår kunde notera en "all time high" på 63 h. Alternativa träningsformer är det dock ont om enl. statistiken. Eller vad sägs om 73% och 46 timmar rullskidor senaste månaden. x) Men variationen inom passen är i alla fall stor: skate/klassiskt, distans/intervaller, flackt/backträning, rena stakpass/varierad åkning. Rullskidor är underbart! ;-)

Man får göra det bästa för att få lite semesterfeeling på träningen den här tiden på året: 

Glasspaus i Lomma på distanspassen

Vi tog rullskidorna till stranden i Bjärred för
att reka på dan i lördags...

...och åkte dit och grillade och plaskade lite på kvällen...

Utflykt till Västra Hamnen och Ribban i Malmö mellan
förmiddags- och eftermiddagspasset igår...

Bar överkropp på kvällspasset med klubben igår...
(Ingen träning utan pulsband här inte!)

Eftersom jag inte varit helledig den här tiden utan har jobbat en del och fixat det sista med lägenheten inför försäljningen har Adams support hemma varit ovärderlig. Senaste veckorna har han handlat, städat och fixat så jag har kunnat få ihop träning och återhämtning. Det är jag väldigt tacksam för! Och samtidigt har han själv maxat träningsmängden. Imponerande. Men så ligger han också och sover just nu när jag sitter och skriver detta. ;-) 

Idag är det efterlängtad vilodag. Det nymålade golvet i hallen i lägenheten ska torka ytterligare en dag innan det går att gå in där så det är vilodag för lägenheten också. Skönt! Blir nog en liten shoppingutflykt idag och kanske en sväng till stranden.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar