måndag 10 september 2018

Första pappaveckan och förkyld

Då var den första pappaveckan slut. Måste säga att det gått över förväntan :). Dock är det ju bara tre dagar som jag är själv med Lilo över dagen. Hon brukar vakna pigg och glad runt 6-7 på morgonen. Då är det ingen idé att ligga kvar i sängen längre! ;-) Hon är ganska nöjd på morgonen också så då kan hon sitta i vagnen medan jag gör frukost och fixar lite. Annars gäller det att sysselsätta henne på ett eller annat vis. Hon älskar när man hjälper henne att stå upp så att hon får vingla omkring lite, då skiner hon upp i hela ansiktet. Hon är väldigt nöjd också när man bär omkring henne och hon får titta på saker. Hon har sovit ett par gånger under dagen också, ca 30-45 min kanske. Inga större konstigheter alltså. :)


Som jag skrev i rubriken så har jag haft en lättare förkylning denna veckan också. Jag började känna i halsen förra söndagen. På ett sätt har det varit skönt att inte känt någon träningspress nu första veckan. Det blev en promenad i tisdags och en i torsdags med vagnen. S.k powerwalk! ;-) Kanske kan ha nytta i ultraloppen av att kunna ha en högre gå-fart?

I lördags mådde jag betydligt bättre, inget halsont, bara snorig. Då tog vi löparvagnen till handlaren i Våmhus och förtidsröstade. Tydligen är det inte så många som tänker som jag men jag är glad att jag la min röst för miljön.


Nöjd skit i vagnen!


Igår körde vi favoritbacken upp till toppstugan i Grönklitt. Jag fick sällskap av Ulf och Thomas. Jag körde tröskelfart och använde benen. Låg runt 167 i snittpuls. Det kändes bra och var riktigt kul att träna efter en veckas vila! :) Fia hämtade oss på toppen och skjutsade ned oss, sen var det hennes tur!

In i dimman!


Fia


Så skönt att köra förbi det strecket!


I eftermiddag blir det skejtintervaller på rullskidbanan i Hemus innan kvällens pass med Team Nordic Trail! Troligen blir det tröskel idag också, behöver bli helt snorfri innan jag kör max. Förra veckan hade vi prova-på vecka och det var galet så mycket folk som dök upp! Över 40 kom till passet och det verkar ha varit lyckat för vi har fått många nya medlemmar. :) Till helgen kommer min mamma och syster och hälsar på oss. I övrigt så är planen att få till lite mer mängdträning denna veckan.

Lite annat att leda 40 pers jämfört med 10!
Tur man varit kompaniidrottsledare. ;-) 

Teknik


Lite styrka efter intervallerna

TNT Mora!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar