tisdag 9 september 2014

Milebreaker - vår nya samarbetspartner

Efter några veckors "förhandling" är vi väldigt glada över att få berätta om vårt nya superspännande samarbete med Milebreaker! :)

Milebreaker säljer kosttillskott och tillbehör för konditionssport. Det är ett relativt nytt företag som startade 2013 och vänder sig till högpresterande konditionsidrottare. Verksamheten drivs av personer som tillhör Sverigeeliten bland multisportare, några med erfarenheter från internationell toppnivå.

Milebreaker har alla produkter vi behöver för tunga tränings- och tävlingsperioder. Framförallt är det Star Nutritions produkter som vi får stöttning med; vitaminer och mineraler, Whey-produkter, energi- och proteinbars. En del av de här produkterna använder vi redan och är väldigt nöjda med så det här samarbetet känns verkligen kanon! :)
Så här skriver Milebreaker själva om sitt företag:

Milebreaker
Intresset för konditionsidrott har exploderat under de senaste åren vilket har lett till att Milebreaker har en mycket stor och bred målgrupp. Våra produkter sträcker sig från kosttillskott och livsmedel till tränings- och tävlingstillbehör.  Milebreaker är inriktat på Löpning, Cykling, Skidåkning, Triathlon, Orientering, Multisport, Simning och Övrig konditionsidrott

En försäkran om maximal prestation

Genom att förse kroppen med rätt bränsle och byggstenar före, under och efter prestationen kan idrottare försäkra sig om att få ut maximalt av träning och tävling. Med ett starkt utbud av produkter samt vägledande och målgruppsanpassad information hjälper Milebreaker.com idrottare över hela landet att förbättra sin nivå, oavsett om de motionerar för att må bra eller vill prestera på elitnivå.

Milebreaker.com – en del av CDONGroup

CDON Group är den ledande e-handelskoncern i Norden inom sina verksamhetsområden. Sedan CDON Group startades 1999 genom lanseringen av CDON.COM har koncernen vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av nya internetbutiker i kombination med förvärv.

Nu ser vi fram emot att få hem våra första produkter! :)

Just nu har Milebreaker en kampanj som ger 20% rabatt på hela sortimentet:


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar