lördag 19 april 2014

Glad påsk!

Önskar er alla en härlig påsk! Min påsk så här långt har varit en skön mix av lägenhetsfix och målning, sillmackor, "kylle kylle", grillat, rabarberpaj och träning. 

Återanvänder rullskidskycklingen från förra året

Dansk påsköl

Idag började jag dagen med en morgonjogg i skogen hemma hos mamma och pappa. Det blev det längsta passet jag sprungit på länge. 13 km och 1 h och 12 min. Och det innan frukost. Jag har ätit så mycket onyttigt den senaste tiden så det gick hur bra som helst. ;-) Det var fantastiskt vårväder och allt är så himla grönt. Ett riktigt njutpass! Jag kände inte av knäet som strulat tidigare alls. Skönt. Nu ska jag bara trappa upp långsamt så inte vader och annat flippar ut istället. 

Sen åt jag lite, duschade och gick ut i verkstaden och målade typ 1000 lister. (Det kändes så iaf...) Jag hade bestämt mig för att passa på att måla listerna till lägenheten i Lund hemma hos mamma och pappa i deras verkstad nu under ledigheten. Förenklar mycket och minimerar röran i lägenheten.

Sen åt jag en sen lunch i solen i trädgården innan jag satt rakt upp och ner och somnade och sov nästan en timme. x)

På eftermiddagen körde jag ett A1-skejtpass på ett par skidor med tränings PU-hjul som jag fått låna av Håkan. De var sköna och kändes mycket mer stabila än mina slitna tävlingshjul. Jag hann bara köra 1,5 h innan det var dags att infinna sig till kvällsmaten men det blev ganska lagom. Benen var lite sega efter morgonjoggen. Grillat och ett glas rött följt av rabarberpaj och glass satt fint efteråt och nu sitter jag i TV-soffan och känner mig allmänt nöjd med dagen. 


Prerabarberpaj

Imorgon ska jag åka till Adam i Ängelholm och påskmysa i vårsolen. 
Inte dumt alls med sol, värme och långledighet! :)


Bild från tidigare i veckan.
Teknik-/balansövningar med Adam 

Och så lite om ägg, sill och allt annat som hör påsken till. På skaunska såklart:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar