onsdag 18 december 2013

Var ska man börja?

Det är frågan jag haft i huvudet när jag tänkt på bloggen och min brist på aktivitet här de senaste veckorna.

Det har hänt mycket i mitt liv senaste tiden. Lite för mycket och lite för komplicerat för att skriva om här och lite för mycket och lite för komplicerat för att INTE skriva om det här.

Det är inget som går att bortse ifrån om jag ska fortsätta skriva så jag gör ett försök att få det överstökat.

Här kommer del 1 i  "Fias värld är upp och ner":

Jag och Gustaf är inte tillsammans längre. Vi är vänner och tillfreds med beslutet båda två även om tidspunkten kunde varit bättre. (Vi kunde tex. ha kommit fram till det här INNAN vi köpte världens finaste lägenhet tillsammans.)

Men som en klok man sagt "Livet följer inga utstakade planer" och som mamma sa "Shit happens!"

Tankarna har varit överallt utom där de borde senaste tiden. Både jobb och träning har blivit lidande pga av det och det faktum att vi fortfarande är mitt uppe i renoveringen av nya lägenheten och har haft mycket att reda ut där.

Men nu börjar saker och ting ordna upp sig.

Jag flyttar hem till mamma och pappa över jul och nyår och hoppas på att tomten är snäll och ger mig ett hus/lägenhet/rum/husvagn/tält/väldigtstorhatt i julklapp! Kanske inte är så dumt med en snöfri vinter ändå! ;-)

Återkommer med fortsättningen i serien och lite mer relevant blogginfo. (Dvs information om hur jag tränar och hur träningen går. Det är ju ändå en träningsblogg jag försöker hålla liv i.)

2 kommentarer :

  1. Usch då. Dessa händelser är givetvis alltid jobbiga och även om det inte är till någon tröst nu, så kommer du att bli starkare efter detta. Kämpa på!

    SvaraRadera
  2. När man är uppe i en livs-situation som du nu är i så har man tusen tankar på allt och inget. Men som de säger - tiden läker såren....
    Och det stämmer, när man har fått distans till allt så är livet helt okej.
    Hälsningar Ulf

    SvaraRadera