tisdag 21 augusti 2012

Det blir inte alltid som man tänkt sig....

I går körde jag distanspass med klubben som vanligt på måndagar. Dock lugnt och fint. (Inte lika vanligt..:-)) Det blir lätt lite ryckigt och hetsigt när vi kör tillsammans. Ofta är några lite piggare eller kör på lätta hjul och drar upp farten och igår var väl inte direkt något undantag. Den här gången var det Gustaf som var pigg och körde lättrullat och hade planerat in lite tempohöjningar i distanstempot inför helgens tävling.

Jag var däremot inställd på att köra lugnt och fint och lyckades motstå frestelsen att hänga på Gustafs första ryck. Men sen när vi kom till en bekant uppförsbacke (den man kör utför på BIF-rullebanan för er som känner till tävlingen...) kunde jag inte hejda mig längre utan körde på lite hårdare en kort stund. Skönt och kul! =) Vi körde ca 39 km och snittade 16,8 km/h inkl. drickapauser. Det var inte riktigt så varmt som befarat och jag lyckades hålla nere pulsen bra, förutom rycken, och snittade 67% på passet som helhet. Ett riktigt myspass med andra ord.

I morse gick jag upp i ottan och åkte ner till Malmö för att vara på plats på Malmömässan och grejja med en monter till Malmö Stad. Det blev en lång dag och när jag kom hem sent ikväll var jag inte direkt i form att träna. Annars var planen ett styrkepass följt av intervaller idag. Lite mat (och en kall öl) senare mår jag i alla fall betydligt bättre igen och laddar mentalt för morgonens klubbpass istället! =)


Gott substitut till träning...;-)

Åt godaste lunchen på länge idag på "Spoonery" i Malmö
"Pumpkin & Ginger Hot Pot med kokosmjölk, basmatiris och mangoyoghurt"
Synd att det inte finns doftfoton...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar