lördag 17 oktober 2015

En höstvecka i Skåne


Förra fredagen åkte vi ner till Skåne för att fira Adams mamma och Fias pappa som fyllde år. Minatti, vår tränare, har haft semester den här veckan och vinterdäcken till bilen låg i Adams föräldras garage så det passade väldigt bra med ett Skånebesök just nu.

Bilderna nedan summerar veckan ganska bra. :)

Vi besöker nästan alltid Skäralid när vi är hos Fias föräldrar.
Denna gången blev det dock ingen löptur. Det fick räcka med
en skön eftermiddagspromenad :)

Höstfärger!

I onsdags åkte vi ner till Lund och hämtade våra nya Salomonskidor hos Huselius Skidsport. Utplockade av och slipade av Håkan! :) Stort tack för servicen! På kvällen var vi med på klubbens intervallpass. Tuffa stakintervaller i höstmörkret stod på schemat. Riktigt roligt träffa alla i klubben. Johannes och Oskar var grymt starka på alla sex intervaller!  

Salomon Carbon Skate Lab Ski kommer bli roligt att testa! :)

Adam slipar stavspetsar inför klubbpasset
Många skåningar på hjul!

I torsdags tog vi en lång och lugn löptur i Ängelholm. Det är väldigt fint längs kusten i Ängelholm och naturen är mycket varierande så det blev en härlig tur som urartade till en fotoexkursion eftersom Fia hade sin kamera med i vätskeryggsäcken. ;-)

Nedanför Klitterhus

Nästan så man blev badsugen

Roligt att leka i klitterna :)
Mysigt i Kronoskogen

Fina färger

Igår var vi på Friskis och Svettis i Ängelholm och styrketränade. Adam körde ett pass med sin kompis Victor och Fia passade på att äntligen få köra sitt "gamla vanliga" gympass som inte riktigt går att få till i skolans gym. Kul att stämma av styrkeutvecklingen. Träningsvärk idag!

Kul med gymträning!

I morgon åker vi tillbaka till Mora igen. Det verkar ha blivit lite kallare senaste veckan och det börjar kännas som att snön inte är så långt borta nu... :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar