onsdag 12 juni 2013

Jodåsåatte....

Alltså. Det går inge vidare med bloggandet som ni nog märker. Jag insåg just att det är två (2!) veckor sen jag skrev något här. Tiden bara flyger iväg. 

Det har varit mycket annat, både jobbmässigt och privat, det senaste. Jag och Gustaf har letat lägenhet länge nu och i förra veckan la vi efter mycket om och men ett bud på en lägenhet. Det visade sig dock att vi var ute i sista sekund och att säljaren redan hade accepterat ett lägre bud. Surt. Men förhoppningsvis bra. Nu har vi ett annat "projekt" på gång som tagit en del tid och energi men som vi håller tummarna för. 

Ofta bloggar jag sent på kvällarna men senaste tiden har "Game of Thrones" varit vårt sällskap när vi äter efter träningen, alldeles för sent på kvällen. Det var Gustaf som initierade serietittandet och jag var lite skeptisk i början. Jag gillar fortfarande inte alla "hemskheter" men har helt klart fastnat i alla fall. Igår såg vi sista avsnittet så om inte Gustaf rotar fram nån annan serie kanske jag kan få lite vettigt gjort framöver! :)

Träningen flyter på hyfsat i alla fall; den är inte bortprioriterad! Jag har fått till flera långpass löpning senaste tiden och det känns fantastiskt skönt att kunna springa obehindrat igen. Förra helgen sprang jag oplanerat en halvmara bara för att det kändes så himla bra. :)

Även långpassen på rullskidor har känts bra och jag har fått till många långa, lugna pass. I helgen valde jag att prioritera jobb och träning framför tävling i Göteborg. Jag fick till ett riktigt skönt och kul distanspass (tre timmar och 53,5 km) på lördagen och ett galet tufft gruppträningspass (Actic Training Circuit) på gymmet på söndagen. 

Ytterligare en anledning till att jag stod över tävlingen är att jag kommer att tävla denna helgen. Dock inte på rullskidor utan i löpning när det drar ihop sig till säsongens andra tävling; Malmömilen. 

Jag har identifierat ett antal saker som jag tror kan bidra till att göra mig till en bättre skidåkare och att bli en bättre löpare är en av sakerna som jag kommer jobba på framöver. 

Jag tillåter mig att låta lust och träningssug styra över mina träningsveckor just nu med resultatet att all träning känns så himla kul. :) Intervallerna med Ekmans, gruppträningspassen på Actic, distanspassen löpning, klubbpassen på rullskidor. Tillsammans med ljusa morgnar och kvällar gör det att energin räcker lite längre. 

Men inte hur länge som helst. Nu är klockan alldeles för mycket och jag måste sova. 

Avslutningsvis kommer här en liten bildkavalkad med några bilder från senaste veckorna:

Ett distanspass förrförra helgen som började i solsken och slutade i ösregn

Oväntat hinder på cykelbanan efter störtregnet...

Kolhydrater!
(och en väldigt god och fin present ;-) )

Myspass med klubben i lite finare väder

Älskade Skåne!
Bild från mitt tretimmarspass i lördags

En riktigt fin kväll med klubben i måndags

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar