måndag 5 december 2016

En bra träningshelg

Igår morse körde vi upp till Grönklitt för att åka skidor. Adam jobbade i lördags och då passade Fia på att springa ett par timmar på förmiddagen och sen körde vi tillsammans upp till Grönklitt och skejtade två timmar efter jobbet. Igår hade Adam ambitioner om att köra fem timmar stakning. Vi inledde med att köra knappt 2,5 tillsammans med Martin och Andreas från Stockholms rullskidklubb som var uppe över helgen.Sen åt vi lunch tillsammans på Ugglan och Björnen innan de åkte hem och vi gav oss ut på dagens andra pass. Fia var ganska exakt lika pigg och sugen på ett andra pass som vanligt...;-) Efter en kort powernap i soffan på restaurangen, lite kaffe och en nödraket i form av en koffeintablett (!) som intogs på stadion gav vi oss i alla fall ut igen. (Det här med koffeintabletten var ett inte tidigare testat "trick" som verkade funka rätt bra....)

Andra halvan av dagen flöt på bättre än väntat. Vi fick trevligt sällskap en stund av Måns Sunesson som Adam träffat tidigare på några tävlingar. På slutet mötte vi även vår gamla klasskamrat Lena och Axel som också kört ett riktigt långpass.

Det kändes väldigt bra när vi hade skrapat ihop 5 timmars träning utan att det var alltför hemskt! ;-) Det är väldigt fint uppe i Grönklitt nu och vi får nästan nypa oss i armen ibland när vi tänker på att vi faktiskt bor här uppe! :)Fia fick en bra träningshelg med 9 h på två dagar och Adam avslutade en bra träningsvecka med totalt 17 h träning. 

Idag har vi vilat och nu det blir några lite lugnare dagar träningsmässigt fram till torsdag då vi åker upp till Bruksvallarna. Sen blir det läger med Ski Team Skåne hela helgen. Vi kommer att vara med och hålla i ett par pass och ska försöka få åkt en hel del själva också. Det ska bli superkul och vi ser fram emot att få umgås med ett gäng skåningar en hel helg! ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar