Sidor

fredag 20 juni 2014

Glad midsommar!

Eftersom Fia är ute springer och inte lär hinna skriva något idag passar jag på.

Denna veckan har jag äntligen fått tummen ur och tagit mig till jobbet på mina rullskidor! Under mina tre år på P7 (Södra skånska regementet) har jag fått frågan upprepade gånger om jag inte brukar rulla till jobbet. Mitt svar har alltid varit jag funderat på det men att det aldrig blivit av för att det varit mörkt, kallt eller blött ute. Denna veckan har varit min sista vecka på P7 innan jag tar tjänstledigt för Mora så jag hade liksom inget val. =)
Denna dag började morgonen klockan 05:10 (morgonen börjar alltid när jag går upp). Jag åt lite lätt frukost för att inte riskera att få ont i magen. Klockan 06:00 tog jag på tävlingsrullskidorna och började staka.

Lite musli och en apelsin

Kungsmarkens golfbana
Blev ett pass här i vintras på "snö"

Södra Sandby

Längs flygrakan mot Revinge. Jag trodde den skulle vara tråkigare
att köra men det gick relativt snabbt och asfalten var helt ok.


Sträckan ut blev ca 21km och tog precis 60 min. Det jobbiga var inte att köra utan att gå upp på morgonen. Jag fick nästan lite Vasaloppsfeeling över det hela. ;) På vägen hem hade jag motvind större delen så det tog ca fem minuter längre.

Denna veckan har som sagt varit min sist vecka på jobbet innan jag blir tjänstledig. Den har till större delen bestått av att först inventera och sen lämna in all min materiel som jag haft ute.


Här är alla mina saker upplagda för avcheckning innan jag lämnar in det.
 Ganska mycket. 

Igår (torsdag) sade jag farväl eller på återseende till mitt kompani och pluton. Det är inte bara glädje att lämna. Jag har trots allt arbetat med och lärt vissa individer i över fyra år så det var ganska vemodigt. 20150101 går även plutonen in i beredskap för Nordic Battle Group. Jag önskar ledningsplutonen ett stort lycka till under kommande höst och vår!


102 ledningsplutonsmärke.
En räv, inte en varg...

Idag ska jag och Fia till Klippan för att fira midsommar hos Maria och David. Det ska bli mycket trevligt och jag ser fram emot att få smaka jordgubbstårtan jag påbörjade igår kväll! ;) Lördag och söndag kommer troligen bestå av träning. Kanske lite löpning och rullning på Söderåsen. =)

Ha en trevlig midsommar allesammans!



// Adam och Fia

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar