Samarbetspartners

Salomon
Francois Salomon och hans son George grundade företaget Salomon 1947 i Annecy i franska Alperna. Det som drev de två till framgång var deras starka passion för skidåkning och deras förkärlek för innovativ design. Salomon tillverkade inledningsvis skidbindningar men sortimentet utökades ganska snabbt med pjäxor och profilprodukter som mössor, handskar och väskor. 

Salomon är ett av världens ledande företag inom outdoor-segmentet och har bland annat gjort sig kända för löparskor, kläder och alpin utrustning. Sedan ett par år tillbaka har man drivit Salomon Trail Tour; en turné av terränglöparlopp runt om i Sverige med tusentals deltagare. Salomon är också en av de största aktörerna inom längdskidåkning med storåkare som Team Tynell i sitt stall. Sedan 2005 ägs företaget av finska Amer sports. 
Elpex
Elpex är ett av världens ledande varumärken inom tillverkning av rullskidor och Wasa 610 är den mest sålda klassiska rullskidan sedan 1987. Utveckling, innovation och kvalité är ledord inom företaget. Samarbete med svenska skideliten och närliggande företag har gjort Elpex till vad det är idag. Elpex levererar produkter med kvalité som de är kända för till konkurrenskraftiga priser samtidigt som de aktivt verkar för att minska miljöpåverkan. Vi rullar mot nya mål tillsammans!
Gococo
Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. I kollektionen återfinns marknadens mest snabbtorkande material 37.5 Technology™ som hjälper motionären likväl elitidrottaren att fullfölja sina satsningar optimalt genom skavsårsfria och fräscha fötter. Strumpans roll i en lyckad satsning eller aktivitet skall inte underskattas!

Gococos strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet. Sedan starten har Gococos strumpor varit en viktig del i både elitidrottares och motionärers utmaningar.

Välkommen in i vår värld av funktion och skandinavisk design!