tag:blogger.com,1999:blog-3253165129496684719.post2401768046200268686..comments2024-03-28T09:18:06.815+01:00Comments on fia och adam : Feed me!Fia Jobshttp://www.blogger.com/profile/04187452698237668334noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3253165129496684719.post-7443738944352217882012-01-24T13:54:09.478+01:002012-01-24T13:54:09.478+01:00Bitar, och inte för mesigt stekt. Jag fick det som...Bitar, och inte för mesigt stekt. Jag fick det som förrätt (tekniskt sett var det black pudding) på nåt avlägset slott i Skottland en gång. Satt liksom "Ööh... öhh? Okeeej... jag testar väl då..." och det va skitgott. Inbillar mig att de hade något honungsbaserat på som spelade mot chevren med, om det nu var vinägretten eller vanlig honung duttad på nötterna. Dunno. :)<br /><br />/AAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3253165129496684719.post-80750693694830988402012-01-24T13:10:44.709+01:002012-01-24T13:10:44.709+01:00Tack för tipsen! =)
Andreas: Blodpuddingsallad l...Tack för tipsen! =) <br /><br />Andreas: Blodpuddingsallad låter hrrm..intressant! Ska puddingen vara i skivor eller mindre bitar?<br /><br />Anna: Gratängen låter god och som nått man göra mkt av och stå ut och äta i flera dagar...=)<br /><br />Återkommer med test av båda! =)Fia Jobshttps://www.blogger.com/profile/04187452698237668334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3253165129496684719.post-466121727179047342012-01-24T10:47:37.346+01:002012-01-24T10:47:37.346+01:00En supersmarrig rätt tycker jag är Italiensk gratä...En supersmarrig rätt tycker jag är Italiensk gratäng/ Moussaka utan potatis med bara aubergine. Massor med sallad till! <br /><br />2 portioner<br />1 ½ aubergine<br />½ lök<br />2 tsk olja<br />300 g nötfärs<br />1 morot<br />150 g krossade tomater<br />1 msk tomatpuré<br />3 dl grädde/mjölk (beroende vad man gillar, själv föredrar jag grädde)<br />2 tsk maizena (behövs inte om man tar grädde)<br />riven ost<br />salt o peppar<br />ev oregano<br /><br />Skär aubergine i skivor, strö över salt o låt rinna av under press i en skål. Ca 1 timme (bra att förbereda innan träning)<br />Hacka o fräs lök i oljan lägg i köttfärs och bryn detta. blanda i riven morot, kross. tomater, tomatpuré. Låt småkoka i 20 minuter. Häll i grädde o smaka av med kryddorna.<br />Torka av auberginen o varva köttfärssås o aubergine i en form, på med ost o in i ugnen ca 30 min i 200 grader.<br /><br />Gott med sallad o nötter till!<br /><br />Kram AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/16669388852039279605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3253165129496684719.post-76922780593809163522012-01-23T22:47:18.120+01:002012-01-23T22:47:18.120+01:00Alltså, jag vet ju att du och jag tränar på olika ...Alltså, jag vet ju att du och jag tränar på olika sätt (anar att du stoppar i dig fett mycket mer carbs än jag?) och att jag har aptit som en gråsparv, MEN, nåt som är skitenkelt och oväntat gott är en vanlig färdigpåse blandsallad med chevre, valnötter och (håll i dig) blodpudding. Recept överflödigt!<br /><br />/AndreasAnonymousnoreply@blogger.com